INFORMACIJE O UPISIMA

DOBRODOŠLI VJEŽBATI

Vježbanje joge odvija se pri udruzi „Podrška Zdravlju“. Naša udruga je neprofitna organizacija, čiji se članovi aktivno bave svojim zdravljem.

 

Prvi sat vježbanja je probni. Ukoliko se nakon njega poželite uključiti u vježbanje, popunjavanjem pristupnice postajete članom udruge.

 

Početnicima preporučujemo upis na osnovni program, a u vezi svih pitanja možete nas kontaktirati.

 

 

 

PLAN VJEŽBANJA

 

Osnovni program vježbanja se sastoji od 4 stupnja. Svaki stupanj se vježba oko 5 mjeseci. Početak vježbanja je u mjesecu rujnu, a zainteresirani se mogu uključiti tijekom cijele godine. Tijekom srpnja i kolovoza vježba se prema prilagođenom programu.

 

Grupe vježbaju dva puta tjedno, a trajanje vježbi je između 1:20 i 1:30h, s obzirom na grupu i stupanj vježbanja. Mjesečna članarina iznosi 220kn.

 

Kao član koristite termine grupe koju ste odabrali. Svojim članovima pružamo mogućnost kombiniranja i korištenja dodatnih termina, o čemu se potrebno dogovoriti sa voditeljem programa.

 

 

 

DOLAZAK NA VJEŽBE

KADA I GDJE

Raspored grupa pod Termini

 

Trajanje vježbi je između 1:20 i 1:30h, s obzirom na grupu i stupanj vježbanja.

 

Molimo vas da se prije dolaska raspitate ima li mjesta u terminu koji vas zanima jer je broj mjesta po grupi ograničen. Primamo i predbilježbe! Kontakti

 

Dvorana je otvorena 10 minuta prije početka sata, pa se preporučuje nešto raniji dolazak kako bi se pripremili za početak vježbanja.

 

 

DVORANA

 

Vježbe se održavaju na adresi Mažuranićevo šetalište 9a.

Dvorana je prilagođena vježbanju joge. Cipele se ostavljaju na predviđenom mjestu pored ulaznih vrata, a dvorana ima odvojenu garderobu za presvlačenje i odlaganje stvari.

  

 

ODJEĆA I OPREMA

ŠTO ODJENUTI I PONIJETI

Vježba se na podu, na gumenoj podlozi, u odjeći koja Vam je ugodna i koja vam omogućuje slobodno kretanje. Na nogama se nose čarape.

Prostirke za jogu su već u dvorani, a polaznici nose svoj ručnik.

 

Za hladnijih dana preporučuje se slojevito odijevanje (zbog perioda kada se aktivnije vježba i perioda kada se miruje), te eventualno šal za pokrivanje (po potrebi).

 

„Joga za cjelovito zdravlje“ kao klasičan sustav joge uglavnom ne koristi dodatne rekvizite. Za vrijeme vježbanja ton na mobitelu je isključen.